Tegelzetters in Valkenswaard

Tegelzetter Valkenswaard

Tegelzetters Valkenswaard

2 broers 4 rechterhanden zijn professionele tegelzetters; Valkenswaard ligt centraal in ons woon en werkgebied. De regio Valkenswaard is ook het gebied waar veel van onze tevreden klanten wonen. Wij bieden alle diensten aan die u mag verwachten van een gerenommeerd tegelzetbedrijf.  

tegelzettersValkenswaard
Houtlook vloertegels valkenswaard
Tile setter Valkenswaard Fred
vloertegels-vintage

Bel - 06 117 75727

Tegelzetbedrijf Valkenswaard

Tegelzetters voor Bedrijven en Particulieren

2 Broers 4 Rechterhanden  tegelzetbedrijf in Valkenswaard werkt voor bedrijven en particulieren. Een woonkamer tegelvloer leggen, kleine keuken betegelen of een groot industrieel project, we pakken alles aan en door onze brede ervaring, voelen we ons thuis in iedere situatie.

Populaire soorten vloertegels.

betonlook-vloertegels woonkamerValkenswaard
tegelzetbedrijf-Valkenswaard-bedrijfspand-1
Tegelzetbedrijf-Valkenswaard

klantenreacties en werkfoto's op Instagram

Tegelzetters die meedenken

Een tegelvloer laten leggen bestaat niet alleen uit het kiezen van vloertegels. Houtlook en betonlook vloertegels zijn populaire keuzes, maar zowel houtlook tegels als betonlook tegels komen in verschillende maten en talloze designs.

Een keuze maken is niet eenvoudig. Welke tegels passen het best in uw ruimte, en hoe wordt die ruimte beïnvloed door het formaat, grootte en kleur van de tegels? Met onze achtergrond in interieurbouw en onze ervaring als tegelzetters, zijn wij meer dan bekwaam u te helpen bij deze keuze.

NIEUW!

De tegelshowroom geheel vrijblijvend bij u thuis

Geen gesleep meer met vloertegels

Bij u thuis ogen tegels vaak heel anders dan in een fel verlichte tegelshowroom.

Zelf een keuzepakket tegels samenstellen

Dat keuzepakket kunt u dan thuis rustig bekijken. alesovervloertegels.nl

plavuisen-leggen-valkenswaard

Recentelijk voltooide tegelvloer projecten

Hier een kleine collectie van betonlook tegelvloeren, houtlook tegelvloeren en vintage tegelvloeren die we in de laatste jaren hebben gelegd. Op Instagram zijn nog meer foto's te vinden.

Vaak gestelde vragen

Enkele Google reviews van onze klanten

 
Twee superleuke broers die zeer secuur en in een lekker tempo onze tegelvloer prachtig hebben gelegd. Communiceren snel en duidelijk. Zowel voorafgaand aan de klus (over de opdracht, prijs en planning) als tijdens de klus (afstemming hoe het lijnenspel het beste tot zijn recht komt). Afspraken worden nagekomen en prijs-kwaliteit is prima. Gezellige, betrouwbare mannen met grote passie voor het tegelzetten, ik raad iedereen deze twee aan!

- Silke Maas

 
2broers4rechter handen zijn vakbroers! Ze hebben een hele strakke tegelvloer gelegd. Ze werken netjes en overleggen veel. De prijs is goed en het zijn gezellige mensen.

- Giel Kessels

 

 
Deze 2 professionals hebben in september 2018, in ons huis in Frankrijk een tegelvloer gelegd. Hij ligt er super in. Mooi strak en vlak. Ze werken snel, secuur en zijn betrouwbaar. Je kan er goede afspraken mee maken en communiceren goed. Ze zijn ook nog eens erg gezellig. Voor de keuken en badkamer mogen ze zeker terug komen.

- Toon Henselmans

 
Fred en Freek, 2 broers die bij ons een 90M2 vloer hebben gelegd, met tegels van 120 x 120 cm!! De rust, professionaliteit en ondanks de vele hoekjes, lijnenspel en mijn kritische blik zeer kundig uitgevoerd. Inmiddels bijna een jaar geleden maar enorm tevreden over het resultaat. Gun ze de tijd, een kop of kan koffie en het gaat goed komen! Het geld dubbel en dwars waard!

- Rob Clerkx

Nodig ons uit . . .

We komen graag op bezoek voor een geheel vrijblijvend gesprek en offerte

Ook als uw plannen nog in een beginstadium verkeren, kan het toch nuttig zijn uw ideeën door te spreken met een ervaren, creatieve, tegelzetter.

Bel Fred of Freek

06 117 75727

06 232 21674

Stuur een email

Please enter your name.
Please enter a message.