Hoi! Wij zijn de 2 broers met de 4 rechterhanden

2-BROERS-4-RECHTERHANDEN

Fred en Freek

Mooi werk leveren met onze 4 rechterhanden is voor ons een constante uitdaging. We blijven ons daarom ook voortdurend ontwikkelen en ons enthousiasme voor het tegelzettersvak blijft groeien.

Als broers vullen we elkaar perfect aan. Dat zorgt voor een soepele samenwerking. Iets waar we ook naar streven  in het contact met onze klanten. Dus bereikbaar zijn, probleemloos inspelen op veranderingen, en natuurlijk, afspraak is afspraak.

Fred-Hurkmans-tegelzetter-Eindhoven2

Ik ben Fred de jongste van de twee broers. Vroeger heb ik interieurbouw gestudeerd.
Ik woon met vrouw en zoon in Eindhoven

Ik breng mijn vrije tijd het liefst door met familie en vrienden maar vooral met mijn collega, broer en vriend Freek. Verder hou ik van zeilen en reizen. Zo heb ik eens een half jaar  door zuid oost Azië gereisd om andere culturen te ontdekken. Ook hou ik van koken, maar vooral van lekker eten, zeker na een fijne werkdag. 

Freek-Hurkmans-tegelzetter-Eindhoven

Ik ben Freek en woon in Hapert met mijn vriendin en twee viervoeters. Ik heb zelf ooit mijn huis verbouwd en ook zelf getegeld

Dat beviel me zo goed dat ik daarna meteen besloot om me van interieurbouwer / meubelmaker te gaan omscholen tot tegelzetter. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Samen met mijn broer Fred mooi tegelwerk leveren doe ik met ontzettend veel plezier.

Nodig ons uit . . .

We komen graag op bezoek voor een geheel vrijblijvend gesprek en offerte

Ook als uw plannen nog in een beginstadium verkeren, kan het toch nuttig zijn uw ideeën door te spreken met een ervaren, creatieve, tegelzetter.

Bel Fred of Freek

06 117 75727

06 232 21674

Stuur een email

Please enter your name.
Please enter a message.