tegelvloer-laten-leggen-Eindhoven-1

Tegelvloer laten leggen?

Creatief meedenken tijdens de planning . . .

doen we graag. Vloertegels kiezen is vaak een uitdaging. Met onze achtergrond in interieurbouw en onze ervaring als tegelzetters, achten wij ons meer dan bekwaam u te helpen bij deze keuze.

Bel - 06 117 75727

Vloertegels inclusief leggen

Tijdens ons geheel verblijvend bezoek kunt u, als u dat wilt, ook meteen tegels uitzoeken voor uw nieuwe tegelvloer. We representeren het Italiaanse merk Refin, die mooie tegels aanbied met een aantrekkelijke kwaliteit/prijs verhouding. Indien uw voorkeur uitgaat een ander merk tegels, dan leggen wij die uiteraard ook met alle plezier.

Betonlook vloertegels

Vintage vloertegels

Natuursteenlook vloertegels

Houtlook vloertegels

Een tegelvloer laten leggen betekent vloertegels kiezen

De populairste vloertegelsoorten zijn betonlook vloertegels, houtlook vloertegels, natuursteenlook en vintage vloertegels. Ieder met specifieke eigenschappen. We helpen u met plezier bij het maken van een keuze.

Het werk doen we altijd helemaal zelf, niets wordt uitbesteed aan derden. Verder zijn we er ons van bewust dat we bij u thuis te gast zijn. We roken niet en hebben geen harde muziek aanstaan als er iemand thuis is. Kortom, we staan bij u in huis niet "op de bouw".

Populaire vloertegel soorten

  • Betonlook vloertegels

  • Natuursteenlook vloertegels

  • Houtlook vloertegels

  • Vintage vloertegels

NIEUW!

De tegelshowroom geheel vrijblijvend bij u thuis

Geen gesleep meer met vloertegels

Bij u thuis ogen tegels vaak heel anders dan in een fel verlichte tegelshowroom.

Zelf een keuzepakket tegels samenstellen

Dat keuzepakket kunt u dan thuis rustig bekijken. alesovervloertegels.nl

Keramische
tegels leggen

Een tegelvloer leggen vergt inzicht, precisie . . .

en een vaste hand. En als het gaat om grote tegels leggen, soms vier vaste handen. Een mooie tegelvloer laten leggen betekent allereerst een aantal keuzes maken. Gaan we keramische tegels leggen (makkelijk te onderhouden, krasbestendig en oersterk)? Zo ja, dan kunnen we kiezen uit allerlei designs en uitstralingen. Keramische houtlook tegels en keramische betonlook tegels zijn op dit moment erg populair. Er zijn ook keramische vloertegels verkrijgbaar in talloze andere effecten, designs en kleuren. Tegels met metaal effect, marmer en steen effect en nog veel meer.

Welk formaat vloertegels leggen?

Afgezien van kleur, soort, uitstraling en prijs, moet er ook worden beslist over welk formaat vloertegels we laten leggen. De meeste vloertegels komen in verschillende afmetingen. Niet alleen wordt de sfeer van een ruimte beïnvloed door welk soort vloertegel gelegd wordt, maar ook door de grootte van de vloertegels die we kiezen. Het formaat vloertegel dat gelegd wordt kan de uitstraling van een ruimte positief of negatief beïnvloeden.

Keramische
tegels woonkamer

Woonkamer vloertegels

Voor woonkamers wordt vaak gekozen voor betonlook vloertegels of houtlook vloertegels. Houtlook vloertegels passen beter bij een interieur waar een warme intieme uitstraling beoogt wordt. Betonlook vloertegels geven een wat koelere, industriële uitstraling (vooral als men voor groot formaat tegels kiest). Houtlook tegels komen in plankformaat. Houtlook vloertegels zijn ook in de vorm van parket te leggen. Betonlook vloertegels zijn vierkant of langwerpig en zijn verkrijgbaar in afmetingen tot 120 cm x 120 cm.

Een creatieve tegelzetter met design-instinct

Hoe groter de vloertegel, hoe meer aandacht moet worden besteed aan het lijnenspel van de voegen. Hoe de tegels worden verdeeldt in de ruimte is daarom heel belangrijk. Een ervaren tegelzetter rekent precies uit waar elke tegel komt te liggen, voor dat er ook maar een tegel wordt gelegd. Een creatieve tegelzetter met design-instinct zal ook rekening houden met hoe het lijnenspel van de voegen het aanzien van deuropeningen, en vaste objecten waar omheen moet worden betegeld, beïnvloed.

Vaak gestelde vragen

Enkele Google reviews van onze klanten

 
Twee superleuke broers die zeer secuur en in een lekker tempo onze tegelvloer prachtig hebben gelegd. Communiceren snel en duidelijk. Zowel voorafgaand aan de klus (over de opdracht, prijs en planning) als tijdens de klus (afstemming hoe het lijnenspel het beste tot zijn recht komt). Afspraken worden nagekomen en prijs-kwaliteit is prima. Gezellige, betrouwbare mannen met grote passie voor het tegelzetten, ik raad iedereen deze twee aan!

- Silke Maas

 
2broers4rechter handen zijn vakbroers! Ze hebben een hele strakke tegelvloer gelegd. Ze werken netjes en overleggen veel. De prijs is goed en het zijn gezellige mensen.

- Giel Kessels

 

 
Deze 2 professionals hebben in september 2018, in ons huis in Frankrijk een tegelvloer gelegd. Hij ligt er super in. Mooi strak en vlak. Ze werken snel, secuur en zijn betrouwbaar. Je kan er goede afspraken mee maken en communiceren goed. Ze zijn ook nog eens erg gezellig. Voor de keuken en badkamer mogen ze zeker terug komen.

- Toon Henselmans

 
Fred en Freek, 2 broers die bij ons een 90M2 vloer hebben gelegd, met tegels van 120 x 120 cm!! De rust, professionaliteit en ondanks de vele hoekjes, lijnenspel en mijn kritische blik zeer kundig uitgevoerd. Inmiddels bijna een jaar geleden maar enorm tevreden over het resultaat. Gun ze de tijd, een kop of kan koffie en het gaat goed komen! Het geld dubbel en dwars waard!

- Rob Clerkx

vloertegels-betonlook-laten-leggen

Recentelijk voltooide tegelvloer projecten

Hier een kleine collectie van betonlook tegelvloeren, houtlook tegelvloeren en vintage tegelvloeren die we in de laatste jaren hebben gelegd. Op Instagram zijn nog meer foto's te vinden.

Nodig ons uit . . .

We komen graag op bezoek voor een geheel vrijblijvend gesprek en offerte

Ook als uw plannen nog in een beginstadium verkeren, kan het toch nuttig zijn uw ideeën door te spreken met een ervaren, creatieve, tegelzetter.

Bel Fred of Freek

06 117 75727

06 232 21674

Stuur een email

Please enter your name.
Please enter a message.